Kot vsako leto smo tudi letos na naši šoli V parku imeli teden vseživljenjskega učenja (TVU). Začel se je v petek, 12. maja 2017, in končal z roditeljskimi sestankom v sredo, 31. junija 2017. V tem času so se zvrstile različne delavnice, na katerih so pridno sodelovale tudi naše sovice.

Delavnice so bile sledeče:  Fit 4 Kid, ki ga je vodila ga. Nika Škorjanc, slaščičarska delavnica z go. Mojco Tomažič Capello, pilates z go. Nino Polovšek (nGym), zumba s plesno šolo Step by Step iz Slovenskih Konjic, športne igre, ki smo jih izvedli v sodelovanju z varstveno delovnim centrom pod vodstvom g. Braneta Vodopivca, delavnica slovenskega znakovnega jezika, ki sta jo izvedli ga. Maja Knez in ga Kristina Kračun, delavnica s slovenskim pesnikom, pisateljem in igralcem g. Andrejem Rozmanom Rozo ter druženje z ženskim pevskim zborom Slovenske Konjice in moškim pevskim zborom Iva Štruca.

Hvala vsem sodelujočim za pripravljenost in sodelovanje.

V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov našega tedna vseživljenjskega učenja. Že nestrpno čakamo na drugo šolsko leto, da bomo znova telovadili, pekli, peli in se imeli lepo v dobri družbi.

IMG_9244IMG_9314IMG_9332IMG_9371IMG_9406IMG_9422IMG_9636

Dostopnost
//