Danes, na zadnji šolski dan, smo si ogledali proslavo ob državnem prazniku in izvedli podelitev spričeval ter priznanj. Nagovorila nas je tudi ravnateljica. Okronali smo športnike in športnice šole. Športnik šole je v tem letu Jakob, Športnica pa Sara. Obema iskreno čestitamo in jima želimo še ogromno uspehov. Praznovali smo še zadnje rojstne dni v tem šolskem letu. Na praznovanjih smo se vsak mesec posladkali s torto, ki je nastala izpod rok starejših učencev iz oddelka nižjega izobrazbenega standarda ali pa najstarejših učencev posebnega programa. Ker je bila šola zaradi epidemije nekaj časa zaprta, vsi učenci nismo mogli praznovati rojstnega dne v svojem mesecu. Tako so zadnji šolski dan praznovali vsi učenci, ki so imeli rojstne dni od marca pa vse do junija. Tokrat si torte nismo mogli pripraviti v šoli, zato smo se posladkali s prav posebno sladoledno torto, ki nam jo je podaril Mali čoko. Nad torto smo bili navdušeni, saj nas je prijetno ohladila na vroč poletni dan.

Ob koncu smo si še zadnjič v tem šolskem letu pomahali v slovo!

        

POMEMBNE INFORMACIJE:

Šola bo od 4. 7. 2020 zaprta. Za vse informacije se lahko obrnete na OŠ Pod goro v času uradnih ur.

OŠ V parku bo znova odprla svoja vrata 25. 8. 2020.

Prvi dan pouka za novo šolsko leto bo 1. 9. 2020. Na ta dan učenci počakajo prevoznika na običajnem mestu ob običajni uri.

 

Letos se počitnic še posebej veselimo, saj smo v času dela od doma bili še bolj pridni in delavni kot pri rednem pouku 🙂 Kljub temu pa že komaj čakamo, da se septembra ponovno snidemo!

Vsem želimo lepe počitnice, polne novih dogodivščin in nepozabnih lumparij!

Učenci in učitelji OŠ V parku

Dostopnost
//