Včeraj, 8. 10. 2020 smo v domu kulture v Slovenskih Konjicah uprizorili gledališko predstavo Zvezdica Zaspanka. Izvedbo predstave smo imeli v načrtu že lansko šolsko leto, a smo morali po dobrih dveh mesecih vaj zapustiti šolske prostore in skupna druženja. Nismo obupali!
V prvih dneh tega šolskega leta smo zopet začeli z vajami, plesali, se ob prizorih zabavali in veselili napredka, vsi dobrovoljni in v pričakovanju, da se predstavimo, tudi v sklopu letošnje 50. obletnice šole. Verjeli smo, da nam bo tokrat uspelo.
Na dan predstave pa smo od NIJZ dobili priporočilo, naj predstavo izvedemo v zelo omejenem številu gledalcev. Na koncu so bili v dvorani trije gledalci učencem pa je to po spodbudi učiteljev dalo še večji zagon, da zablestijo. In res so! Navdušili smo tudi župana Slovenskih Konjic (eden izmed gledalcev predstave), ki nam je skupaj z občino Slovenske Konjice podaril izlet v Ljubljanski živalski vrt! Iskreno se mu zahvaljujemo!
uprizoritev igre smo prav tako posneli, da ga bomo lahko pokazali staršem in širšemu občinstvu. Še vedno pa verjamemo, da  bomo Zvezdico že konec leta zopet zaigrali v živo. Do takrat pa si v spodnji galeriji lahko pogledate zbrane utrinke iz predstave.

Dostopnost
//