OBVESTILO

Spoštovani starši!

Prihaja trenutek, ki smo ga vsi nestrpno čakali. Naša šola ponovno odpira svoja vrata, ko bodo učenci po dolgem času spet sedli v šolske klopi. Kot ste verjetno zasledili iz medijev, se bodo naši učenci vrnili v šolo predvidoma v torek, 5. 1. 2021. Verjamemo, da se učenci zelo veselijo, da bodo videli svoje prijatelje, učitelje in spremljevalke, mi pa komaj čakamo, da šola spet oživi od otroškega smeha.

Da bo prihod v šolo za vse čim bolj varen, vas, dragi starši, prosimo za pomoč in sodelovanje. Po priporočilih NIJZ-a vas pozivamo, da v šolo prihajajo učenci, ki:

  • so zdravi,
  • v zadnjih 14 dneh niso bili v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2,
  • jim ali članom istega gospodinjstva v zadnjih 14 dneh zdravnik oz. epidemiološka služba ni priporočila samoizolacije ali jim bila odrejena karantena.

Če strokovni delavec šole pri učencu prepozna simptome koronavirusa ali druge bolezni, ga odpelje v poseben prostor in obvesti starše, da pridejo ponj. V takih primerih vas prosimo za razumevanje in hitro odzivanje.

Prihodi in odhodi bodo organizirani s kombiji kot običajno. Zaradi preprečevanja širjenja okužb pozivamo starše, da kolikor je mogoče, sami poskrbijo za prevoz svojih otrok. Vse podrobnosti glede prevozov se lahko dogovorite z razredničarko ali svetovalno delavko.

V šoli bomo vestno in v največji meri upoštevali varnostne in preventivne ukrepe. Vstop v šolo bo mogoč samo za učence in zaposlene.

Vsa komunikacija z vami bo potekala preko telefona in video sestankov.

Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje in podporo. S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bodo učenci radi prišli v šolo in se v njej počutili varne.

O vseh morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Zaposleni OŠ V parku

Dostopnost
//