Jaz tebi, ti meni

Učenci 4. r so z božično pesmijo ob prihodu pozdravili učence OŠ V parku in poskrbeli za praznično vzdušje. Učenci OŠ V parku so učence 4. b   naučili božični ples in skupaj z njimi zaplesali. Po uvodnem delu in petju smo se skupaj odpravili na sprehod po Konjicah. Pot smo morali prilagoditi učencem OŠ V parku, še posebej invalidskim vozičkom, da je zanje pot varna. Učecni 4. b  pa so tako dobili izkušnjo, na kaj vse je potrebno biti pozoren in pazljiv pri uporabi invalidskega vozička. Sprehodili smo se po trgu ter skupaj napolnili ptičjo krmilnico pred občino. Nato smo si zaželeli lepe predpraznične dni ter si voščili praznike in učence 4. b pospremili do OŠ Pod goro.

V okviru projekta Jaz tebi, ti meni smo se v tem šolskem letu (2021/22) prvič srečali z našimi prijatelji iz 4. b OŠ Pod goro na igrišču v parku. Tokrat smo k srečanju povabili kar celotno našo šolo. Učitelj Rok je poskrbel za ogrevanje, razlago pravil ter napravil 2 ekipi, nato pa smo se pomerili oz. družili pri igranju med dvema ognjema. Igra je bila zabavna, napeta, izid pa skoraj izenačen. Na koncu smo sklenili, da je najpomembnejše sodelovati in se zabavati ter se družiti. Sklenili smo, da se še kdaj srečamo in pomerimo moči.

Danes smo izvedli delavnico Jaz tebi, ti meni, kjer smo v okviru medgeneracijskega druženja in v športnem duhu nadaljevali z grajenjem odnosom s sovrstniki iz OŠ Pod goro. Z dobro voljo in razigranostjo smo pregnali oblake in priklicali sonce. Učitelj Rok je poskrbel, da smo se dobro razmigali in tako boljše sledili učenju po delavnici.   

Dostopnost
//