Tedni vseživljenjskega učenja

Športna delavnica

V športni delavnici smo se pomerili v igri med dvema ognjema. K sodelovanju smo povabili naše prijatelje. Igra je bila napeta, izid pa skoraj izenačen. Na koncu smo sklenili, da je najpomembnejše sodelovati in se zabavati ter se družiti. Sklenili smo, da se še kdaj srečamo in pomerimo moči.

Kostanjev piknik

Dopoldne smo preživeli zunaj, v okolici naše šole in skrbno nadzorovali in pomagali hišniku pri peki kostanja. Bil je okusen, tako da je moral hišnik pohiteti s peko, saj se je posoda s pečenim kostanjem hitro praznila. 

Joga smeha

Gospa Darinka nas je na lep sončen dan popeljala v svet joge smehe. Učila nas je o pomembnosti smeha za naše življenje in naše počutje. Z njeno energijo, pesmimi in smehom je iz nas izvlekla smeh in nasmehe na obrazu.

😁

Vrt Majnik

Učitelji OŠ V parku smo se v okviru TVU delavnice odpravili v Žiče na ogled in doživetje zeliščnega vrta Majnika. Izvedeli smo veliko pomembnih stvari o načinu vzgoje zelišč in zelenjave na sploh na biodinamičen način. Spoznavali smo različna zelišča in se prepuščali njihovim vonjavam kot tudi okušanju v čaju. 

Branje pod krošnjami 2021

V delavnici Branje pod krošnjami smo se srečali z različnimi knjižnimi junaki in se z njimi podali na različne pustolovščine.

Likovna delavnica 2021

Na šoli smo vključeni v projekt TVU. Danes smo izvedli prvo delavnico – to je likovno delavnico na temo VODE. Učenci so spoznavali pomen pitne vode ter utrjevali svoje znanje o skrbi zanjo. Nastali so različni izdelki.

Likovna delavnica

Ob začetku TVU smo na šoli izvedli likovno delavnico pod vodstvom učiteljice Maje. Med nas prihaja jesen in s sabo prinaša jesenske barve. Skupaj smo ustvarili jesensko dekoracijo za našo avlo in hodnik. 

Kuharska delavnica

 Že danes smo nadaljevali z delavnicami v okviru projekta TVU. Na šoli je dišalo. V kuharski delavnici so se učenci pod vodstvom učiteljice Nike učili pripravljati testo za vaflje, jih pekli in na koncu tudi pridno pojedli. Bili so odlični.

Delavnica za učitelje na temo čuječnosti. Izvedli smo jo v Špitaliču.

Še zadnja delavnica Igre na prostem in med genaracijsko srečanje je za
nami. Po športnem delu je sledilo druženje ob peki kostanja, ki je bil
zelo okusen!

Dostopnost
//