Pa se je začelo!

Pomladi, ko smo izvedeli za jadranje »Mirno morje« za naše učence, smo sicer že začeli z nekaterimi aktivnostmi, zdaj pa gre zares.

Tjaša, David, Anja, Andraž in Klementina vsako jutro pridejo povedat, da že komaj čakajo odhod. Med odmori ni težko ponoviti pesmice, vsi pomagajo pri urejanju pripomočkov, živil, tudi starše spodbujajo, da bi kaj primaknili zraven.

Radi se pohvalijo, da so letos prav oni tisti, ki so si »zaslužili« jadranje. Če pa kdo ni najbolj zgovoren, se samo ponosno in nagajivo muza.

Posebna zgodba je fotografiranje. Cele dneve se veselijo in smejijo, ko pa moramo narediti kakšno veselo fotko, so si najbolj všeč zelooo resni J.

 

Ob petju naše himne Mirno morje, so določili solistko Anjo, sami pa so si za spremljavo poiskali instrumente. Ko so sami, instrumente izkoristijo še  za kaj drugega, kot za igranje.

Na sestanku s starši sta se nam pridružila tudi s predstavnika Lions kluba Konjice, Renata in Stanko, ki sta staršem podrobneje predstavila projekt in aktivnosti, ki nas čakajo .

Dostopnost
//