Kljub temu, da ima drugi mesec v letu le 28 dni, je bil za naše učence in učitelje poln zanimivosti.

V ponedeljek, 13. 2., smo se udeležili dopoldanskega druženja s Spidijem v dnevnem varstvu Čebela Karion. Ni šlo brez glasbe, smešnih pesmi, rajanja in vsesplošnega veselja.
IMG_8374
V četrtek, 16. 2., smo se odzvali povabilu naših sosedov, VDC-ja Slovenske Konjice, na potopisno predavanje Oliverja Tiča oz. bolj poznanega pod vzdevkom Oli the walker. Predstavil nam je 175 dni in 6840 kilometrov dolgo pot, ki ga je vodila po desetih državah ZDA. Izvedeli smo, da so Američani (pa tudi ljudje drugih narodnosti), ki jih je srečal, zelo prijazni in pripravljeni pomagati, da se ti lahko zgodi bližnje srečanje s kačami, antilopami, jeleni, potepuškimi psi in da šotora nikoli, ampak res nikoli, ne smemo postaviti, kjer se nam zdi, saj nas lahko nepričakovano presenetijo škropilniki trave in se bomo morali zelo hitro prestaviti kam drugam. Zaupal nam je tudi skrivnost, ki je še ni povedal javnosti, ampak mi vam je ne bomo izdali. Povemo lahko le to, da se nekaj pripravlja …

Kljub temu, da se veselimo počitnic, pa že komaj čakamo, da se po njih zopet vrnemo v šolo in skupaj s sošolci na norčavi pustni dan preženemo zimo.

IMG_8382
Dostopnost
//